Login
 
    
Ξεχάσατε το Password? Username?   |   Register
Register

Γεια σου, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Υπενθύμιση κωδικού:

Τι θα γίνει το 2014 σύμφωνα με το feng shui?
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Τι θα γίνει το 2014 σύμφωνα με το feng shui?

Τι θα γίνει το 2014 σύμφωνα με το feng shui? 3 Χρόνια, 11 Μήνες πριν #46

  • admin
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Διαχειριστής
  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Κάρμα: -1
Flying Stars Feng Shui 2014 Year Of The Horse

Το Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2014 θα ξεκινήσει στις 31 Ιανουαρίου. Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏 για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 00:04 (ώρα Ελλάδας) θα μπούμε στο Έτος Jia Wu 甲午, του Yang Ξύλινου Αλόγου.

Το Έτος Jia Wu 甲午 είναι ένα Yang Ξύλινο Έτος 年陽木甲午. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, (2014), για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Feng Shui στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞, Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2014. Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου.
Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου. Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις. Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

San Sha 2014

Τα San Sha 三煞 για το 2014 θα βρίσκονται στα Βουνά: Βορειοδυτικό3 Hai亥, από 322.5 έως 337.5 σε όλο το Ανάκτορο του Βορρά στα Βουνά: Ren壬, Zi子, Gui癸 και στο Βορειοανατολικό1 Ανάκτορο Chou丑, 22.5 έως 37.5.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στα San Sha. Μην κάθεστε με την πλάτη στα 3 Sha.
Τοποθετήστε 3 Qi Lin χρυσού χρώματος να κοιτούν προς την κατεύθυνση των 3 Sha.
Περισσότερες πληροφορίες για τα San Sha, Tai Sui και Sui Po.

Το Tai Sui στο Wu 午 στο 2ο Βουνό του Νότου, από 172.5 έως 187.5 μοίρες.
Το Shui Po στο Zi 子 στο 2ο Βουνό του Βορρά, από 352 έως 7.5 μοίρες.
Το Ετήσιο 5, η πιο καταστροφική ενέργεια του έτους θα είναι σε όλο το Βορειοδυτικό Ανάκτορο, από 292.5 έως 337.5 μοίρες.
Ανάλυση των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων 2014

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις οκτώ κατευθύνσεις κάθε 3 με 4 Φεβρουαρίου κάθε έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα επηρεάσουν τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου. Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον αστρικό χάρτη του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο γενικές πληροφορίες. Για μια συνολική αξιολόγηση του Feng Shui του χώρου σας θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στο πώς τα Ετήσια Άστρα, ακόμη και τα Μηνιαία Άστρα που επισκέπτονται το χώρο, αλληλεπιδρούν με το βασικό Χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων του εκάστοτε χώρου του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό. Αν ένα κακό Άστρο, όπως το 5 Κίτρινο, επισκέπτεται μια περιοχή ζωτικής λειτουργίας, όπως την είσοδο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο εργασίας, τον χώρο υποδοχής, το γραφείο σε ένα επαγγελματικό χώρο, οι θεραπείες είναι σίγουρα αναγκαίες. Αν το ίδιο Άστρο βρεθεί σε ένα λουτρό, σε μια αποθήκη ή σε χώρο που δεν χρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιείτε ελάχιστα, δεν απαιτείται καμία θεραπεία.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα 2014

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας από τους κλάδους στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων (Wu Xing 五行), τα 8 Τρίγραμμα (8 Gua 八卦), τους Αριθμούς Luo Shu 洛書 και τα 24 Βουνά (二十四山) για να αναλύσει τα σκαμπανεβάσματα της ενέργειας (Qi 氣) σε έναν χώρο σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui που φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα. Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένες ιδιότητες σύμφωνα με την οποία μπορεί να φέρνει καλή ή κακή τύχη.

Luo Shu Flying Stars 2014Τα ευοίωνα Άστρα φέρνουν πλούτο και ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.

Αυτό είναι το Ετήσιο Διάγραμμα Luo Shu για τα Ιπτάμενα Άστρα 2014.
Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο καταλαμβάνει τοn Βορειοδυτικό τομέα οποιασδήποτε οικοδόμησης που αντιστοιχεί από 292.5 έως 337.5 μοίρες.

* Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα στους τομείς που βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο, μιας και η φωτιά θα ενεργοποιήσει τα Γήινα Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο.
Χρησιμοποιείστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά αντικείμενα.
Για το 5 Κίτρινο, μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες.
Για το 2 Μαύρο χρησιμοποιείστε 2 φυσικές κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές.
Το Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο βρίσκεται στο Κέντρο Το Άστρο 4 Πράσινο είναι στο Κέντρο. Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση και γι'αυτό, Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.
Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο έρχεται από τα Βορειοδυτικά Άστρο της ασθένειας της ολικής καταστροφής και του θανάτου. Προσοχή αν εκεί είναι η κουζίνα ή το μπάνιο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαρροές. Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στα Βορειοδυτικά υπάρχει κάποιο υπνοδωμάτιο, αποφύγετε να κοιμηθείτε σε αυτό μέχρι και της 3 Φεβρουαρίου 2015, καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο. Το ίδιο ισχύει αν εκεί είναι το σαλόνι σας ή ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες. Είτε μπορείτε να το κάνετε είτε όχι, καλό είναι να μην ενοχλήσετε το Βορειοδυτικό κομμάτι του σπιτιού σας. Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα και τα στρογγυλά αντικείμενα. Επίσης πολύ καλό είναι ένα εκκρεμές στο σπίτι σας που χτυπάει ανά μισή ή μία ώρα. Ο ήχος θα πρέπει να είναι μεταλλικός και βαρύς ώστε να ηρεμήσει το Άστρο 5.

Τέλος έχετε κλειστό το παράθυρο ή την πόρτα και αποφύγετε να σκάψετε τη γη στον Βορειοδυτικό και Βόρειο τομέα του κήπου σας. Για φέτος να μην κάνετε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή επέκταση σε αυτές τις κατευθύνσεις και επίσης μην καρφώνετε στους τοίχους.

Αν το υπνοδωμάτιό σας βρίσκεται στο Βορειοδυτικό τομέα καλό θα ήταν να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο μέχρι και της 3 Φεβρουαρίου 2015.

Εάν η κύρια πόρτα του σπιτιού σας βρίσκετε στον Βορειοδυτικό τομέα, να είστε επιπλέον προσεκτικοί από 5 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου και αυτό γιατί το Μηνιαίο Άστρο 5 θα βρίσκετε επίσης στα Βορειοδυτικά. Το διπλό 5 στα Βορειοδυτικά θα φέρει σοβαρά προβλήματα υγείας, ατυχίες στον επαγγελματικό τομέα και καταστροφές.
Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2 και 3 προς το Βορειοδυτικό τομέα. Αυτό συμβαίνει από: 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, Άστρο 2 και από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, Άστρο 3.
Ο συνδυασμός: 5 Ετήσιου, 5, 2 και 3 Μηνιαίου όταν ενοχληθούν χρησιμοποιώντας αυτόν τον τομέα θα φέρουν την απώλεια πλούτου, την καταστροφή, τον σοβαρό τραυματισμό, την ασθένεια, ακόμη και τον θάνατο.
Το Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό έρχεται από τα ΔυτικάΆστρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο για αυτούς/ες που έχουν διευθυντικές θέσεις και θέλουν να περνά ο λόγος τους. Επίσης μπορεί να προκληθούν λογομαχίες ειδικά αν εκεί βρίσκετε η κύρια είσοδος της οικίας σας.

Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει καβγάδες, τη μοναξιά και την απομόνωση. Μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά, νομικά προβλήματα, χάσιμο χρημάτων και δουλειάς καθώς και πρόβλημα στα νεφρά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί στα Δυτικά το Μηνιαίο Άστρο 3, αυτό συμβαίνει από 7 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου.

Το Μηνιαίο Άστρο 3 σε συνδυασμό με το 6 στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει καβγάδες, νομικά προβλήματα, το χάσιμο δουλειάς και χρημάτων. Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προκαλέσει επίσης καβγάδες στο ζευγάρι καθώς και αναπνευστικά προβλήματα.
Για να εξουδετερώσετε την επίδραση του Άστρου 3 χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα, (μόνο στις συγκριμένες ημερομηνίες). Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου, διότι το Άστρο 8 επισκέπτεται τα Δυτικά, ιδιαιτέρα ευνοϊκό εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.
Το Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο έρχεται από τα ΒορειοανατολικάΤο Άστρο 7 έχει να κάνει με τη διαφήμιση, τη μεταφυσική, δημοσιγραφία, την αστρολογία το στόμα και τα λόγια. Επαγγέλματα που σχετίζονται με τις ιδιότητες αυτές του 7 θα ευνοηθούν, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό συντριβάνι ή ενυδρείο για την ενεργοποίηση του 7, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα. Προσέξτε τα κουτσομπολιά, μπορεί να σας καταστρέψουν, αλλά μπορεί και να σας κάνουν και διάσημο.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 6 επισκέπτεται τον Βορειοανατολικό τομέα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους έντονους καβγάδες, το χάσιμο εξουσίας, και χρημάτων καθώς και σοβαρά ατυχήματα, ειδικά εάν στα Βορειοανατολικά είναι η είσοδος. Χρησιμοποιείστε το καφέ και το κίτρινο χρώμα για να ελαττώσετε την επίδραση του 6.
Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Άστρο 7 συνδυαστεί με το Άστρο 2, (συνδυασμός He Tu Φωτιάς) ειδικά εάν εκεί υπάρχει ο ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει από 4 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου. Χρησιμοποιείστε το καφέ και το κίτρινο για να ελαττώσετε τον συνδυασμό αυτόν.
Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό έρχεται από τον Νότο Το Άστρο 8 είναι το κυρίαρχο Άστρο πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ειδικά εάν εκεί βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες. Ένα συντριβάνι ή ενυδρείο εδώ είναι κατάλληλο για να ενεργοποιηθεί το 8. Προσοχή όμως, παρατηρήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μετά την τοποθέτηση του νερού. Αν διαπιστώσετε αρνητικά αποτελέσματα αφαιρέστε το.

Αν το νερό τοποθετηθεί σε ακριβή θέση (τεχνική Water Methods), μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αυτό προϋποθέτει ακριβείς μετρήσεις από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Feng Shui. Σε λάθος θέση μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα. Το νερό μπορεί να είναι με τη μορφή μιας γυάλας με ψάρια ή σιντριβανιού. Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα και τα τριγωνικά αντικείμενα.
Προσοχή από 4 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα μικρά παιδιά, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιό τους. Στην κύρια είσοδο μπορεί να προκαλέσει το χάσιμο χρημάτων. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3.
Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ έρχεται από τον ΒορράΆστρο της ομορφιάς και του θεάματος. Ιδανικό για μοντέλα, ηθοποιούς, μουσικούς, ειδικά εάν στον Βορρά είναι ο χώρος που δουλεύετε ή κάνετε τις πρόβες σας. Ιδανικό επίσης και για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ.

Χρησιμοποιείστε μια γυάλα με χρυσόψαρα για να ενεργοποιήσετε το 9, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πιο δυνατός μήνας που θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 9, είναι το Μηνιαίο Άστρο 4, από 4 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου, μιας και το Άστρο 4 θα βοηθήσει το 9 να αναπτύξει περισσότερο τις ιδιότητές του.
Προσοχή: στα Μηνιαία Άστρα 2 και 5 που επισκέπτονται τον Βόρειο τομέα. Μηνιαίο 2: από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου. Μηνιαίο 5: από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.
Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό έρχεται από τα Νοτιοδυτικά Το Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό. Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις. Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκεται το γραφείο το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή. Το Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα, ειδικά στους νέους άντρες.

Αν στον Νότο βρίσκετε το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ειδικά οι παντρεμένες ή οι αρραβωνιασμένες γυναίκες γιατί μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά ξεπορτίσματα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νοτιοδυτικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4, από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2015. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο.

Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στο Νοτιοδυτικό τομέα και το κόκκινο χρώμα για το Μηνιαίο 4.
Επίσης προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου. Ο συνδυασμός αυτός 1 με 2, μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες και χωρισμό.
Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από τα Ανατολικά Το Άστρο 2 είναι το Άστρο της ασθένειας, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, δηλητηριάσεις και κοιλιακές διαταραχές μιας και σχετίζετε με το πεπτικό σύστημα.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το "Στόμα του Σπιτιού". Αν στα Ανατολικά βρίσκετε η κύρια είσοδος θα επηρεάσει όλο το σπίτι. Χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές, αριστερά και δεξιά της εισόδου, προτιμήστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά σχήματα και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στα Ανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει τα κορίτσια της οικογένειας, καθώς και τις έγκυες γυναίκες.

Αν η κουζίνα σας βρίσκεται στα Ανατολικά, προσέξτε την υπερκατανάλωση τροφής μιας και το Άστρο 2 σχετίζεται και με το πάχος. Να ελέγχετε προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων και να καθαρίζετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκέπτονται τον Ανατολικό τομέα τα Μηνιαία Άστρα: 2, 3, 5, 9 (Γυναικολογικά προβλήματα υγείας, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Χάσιμο παιδιού, καρκίνος).
Μηνιαίο Άστρο *2, από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.
Μηνιαίο Άστρο *5, από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2015. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδιαίτεροι επικίνδυνοι σε θέματα υγείας.
Το Μηνιαίο Άστρο *9, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, μιας και το Άστρο 9 Φωτιά θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 2 Γη.
Και το Μηνιαίο Άστρο *3, το πιο επιβλαβές και επικίνδυνο σε συνδυασμό με το Ετήσιο 2, από 5 Μαΐου έως 6 Ιουνίου.
Για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια του Άστρου 2 χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά από την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.
Το Ετήσιο Άστρο 3 Τουρκουάζ έρχεται από τα Νοτιοανατολικά Το Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς των καυγάδων των νομικών υποθέσεων και το χάσιμο χρημάτων. Το Άστρο 3 είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται στα Νοτιοανατολικά, μιας και το Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν. Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.

Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε στα Νοτιοανατολικά θα προκαλέσει καυγάδες μεταξύ αδερφών και πατέρα γιού και θα φέρει νομικά προβλήματα. Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.

Αν στα Νοτιοανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καυγά και χωρισμό.
Προσοχή από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 Νερό θα ενισχύσει την επιρροή του Άστρου 3 Ξύλο.
Επίσης από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου διότι το Μηνιαίο Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3. Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 3.
Ανάλυση Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2014

Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε. Τα Μηνιαία Άστρα είναι οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων και κάνουν συνδυασμό και με τα Ετήσια Άστρα, αλλά και με τα Άστρα του χάρτη του εκάστοτε χώρου.

Όταν τα Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.
Το feng shui είναι μια αρχαία μέθοδος ανάγνωσης και διαχείρισης του chi.
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.67 δευτερόλεπτα
Copyright © 2017. Feng Shui | Feng Shui Design